Kurani Fisnik

quran

Shkronja Arabisht.. Meso

Elifithmb

Falja e Namazit

Abdesi

Dëgjo Kuran Online

Ihsanoglu : Kosova shtet mysliman

Ihsanoglu : Kosova shtet mysliman Sekretari i Përgjithshëm i OKI’së, Ekmeleddin Ihsanoglu ka ...

Myftiu Tërnava priti sekretarin e OBI prof. dr. Ekmeleddin Ihsanoglu

  Myftiu Tërnava priti sekretarin e OBI prof. dr. Ekmeleddin Ihsanoglu Sekretari i përgjit...

Xhandarmëria “ndihmon” zbatimin e marrëveshjes

  Xhandarmëria “ndihmon” zbatimin e marrëveshjes Burime të gazetës “Tribuna” kanë shpje...

Presidenti i Egjiptit bën thirrje për të ndalur privatizimet

  Presidenti i Egjiptit bën thirrje për të ndalur privatizimet Egjipti do ti mbajnë të ...

Irak, prilli ishte muaji më i pergjakshëm që nga viti 2008

  Irak, prilli ishte muaji më i pergjakshëm që nga viti 2008 Numri viktimave në Irak ka ...

Përleshje mes trupave afgane dhe pakistaneze

  Përleshje mes trupave afgane dhe pakistaneze Një roje kufiri afgan thuhet se është vra...

Shoqata Humanitare RAHMETI Organizim Madheshtor ne Werl

Shoqata Humanitare RAHMETI & Shoqata Kulturore AMANETI ORGANIZON ORGANIZIM MADHËSHTOR ISLAM"...

 • Ihsanoglu : Kosova shtet mysliman

  Freitag, den 03. Mai 2013 um 07:59 Uhr
 • Myftiu Tërnava priti sekretarin e OBI prof. dr. Ekmeleddin Ihsanoglu

  Freitag, den 03. Mai 2013 um 07:58 Uhr
 • Xhandarmëria “ndihmon” zbatimin e marrëveshjes

  Freitag, den 03. Mai 2013 um 07:57 Uhr
 • Presidenti i Egjiptit bën thirrje për të ndalur privatizimet

  Freitag, den 03. Mai 2013 um 07:56 Uhr
 • Irak, prilli ishte muaji më i pergjakshëm që nga viti 2008

  Freitag, den 03. Mai 2013 um 07:54 Uhr
 • Përleshje mes trupave afgane dhe pakistaneze

  Freitag, den 03. Mai 2013 um 07:51 Uhr
 • Shoqata Humanitare RAHMETI Organizim Madheshtor ne Werl

  Samstag, den 27. April 2013 um 14:04 Uhr